• 10 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 39,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis

PROEF HET PURE ITALIË

Geschenken en Kerst pakketten

Limoncello & more

Delicatessen

Digusti, dè online webwinkel voor Italiaanse delicatessen, neemt je mee naar Italië!

Digusti is dé online webwinkel voor Italiaanse delicatessen. Ingmar en Fontessa Berkhout, oprichters en drijvende kracht achter Digusti, is speciaal voor jou op zoek gegaan naar de mooiste producten van Italiaanse bodem. Kwaliteit en puurheid van de delicatessen staan voorop bij het samenstellen van het complete assortiment. De verrukkelijke antipasti, truffel, tapenades, (h)eerlijke olijfolie en bekroonde Limoncello likeur, je moet het allemaal een keer geproefd hebben.

De WSA (World Spirit Awards) proeft elk jaar opnieuw talloze limoncello’s van verschillende producenten. Dit jaar hebben ze onze Limoncello bekroond met dubbel goud, waarmee we onze Limoncello de lekkerste van de wereld mogen noemen.
Onze Limoncello viel overigens niet als enige in de prijzen. Tijdens de test van WSA viel ook onze Mandarinello (mandarijnlikeur) in de prijzen, met een gouden vermelding. De Limonciòccolat (chocolade/citroenlikeur) sleepte de zilveren beker binnen.

Met respect voor de Italiaanse keuken

Onze delicatessen en Limoncello’s worden geproduceerd met respect voor de Italiaanse gastronomie. Kleinschalig en ambachtelijk, zodat de traditionele receptuur niet verloren gaat. Ook buiten de grenzen van het ‘Bella Italia’, kun je er nu van genieten.

Eerlijk

DiGusti houdt van echte smaak en eerlijke ingrediënten. Onze producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en van biologische afkomst. Alles traditioneel en met liefde bereid en van de grootste kwaliteit. En dat proef je!

Oog voor onze klanten

Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en regelmatig aangepast. De tevredenheid van onze klanten staat daarbij voorop. Heb je tips of adviezen voor de verbetering van onze service, neem dan gerust contact met ons op.

Aanbiedingen

  • Rode balsamico 8 jaar 250ml met doosje

Verkooppunten

Benieuwd waar je onze producten kunt vinden? Digusti heeft verschillende verkooppunten in heel Nederland, maar je kunt ook eenvoudig en snel online bestellen!

Verkooppunt in de buurt

Recepten

We helpen je graag op weg met handige en lekkere recepten. Op onze website hebben we een selectie gemaakt van verschillende inspirerende Italiaanse gerechten. Eet smakelijk!

Inspirerende recepten